18 september 2016
17:00

Tjust IF FF

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Tjust IF FF

Sista hemmamatchen för denna säsong. Vi har ett taggat lag som inleder matchen med att göra 1-0 efter en knapp minut och även ökar på till 2-0 efter ca 5 minuter. Spelet under första halvlek är lugnt och stabilt, fina passningar och ingripande av samtliga spelare. Det härliga trygga spelet från de senaste veckorna håller i sig, från målvakt och hela vägen framåt. Det har ingen betydelse vem som är på planen. Ca fem minuter innan pausvilan ökar vi på till 3-0.
Andra halvlek börjar lite spänt och trevande, det är svårt att hålla bollen på backen och vi gör det lite svårt för oss men lyckas ändå öka ledningen till 4-0 efter en kvarts spel. Det lite spända spelet straffar sig och leder till en straff för Tjust efter ca 20 minuter, 4-1. Tjust lyckas även gör 4-2 efter ett fint passningsspel men närmare kommer de inte utan vi lyckas avsluta med en seger på hemmaplan. Härligt jobbat grabbar!